En gåtur ind i byen

Når vejret er godt, nej, fantastisk som i dag, skal man ud og gå en tur! Det gjorde vi også. Solen skinner og temperaturen er høj nok til rigtigt at nyde det. Gaderne var fulde med mennesker, der også ville nyde det og hygge sig.

Det er næsten sommer nu, for temperaturen er omkring 20 grader og vil blive lidt varmer midt på dagen. Nu er jeg lidt “danskificieret”, og tænker jeg, at det er lidt for varmt. Men man skal ikke klage over vejret, når det er varmt og dejligt.

IMG_0555IMG_0558IMG_0566IMG_0579IMG_0588IMG_0601IMG_0602IMG_0605IMG_0607IMG_0610

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s